DIENSTEN

wij bieden u

Een transportbedrijf, centraal gelegen in Nederland, waar u vrijwel met alles terecht kunt. Recyclen van puin, het transporteren van grind of het grote totaal slopen, bij A.J.Huijgen bent u op het goede adres. Bekijk snel wat wij u nog meer te bieden hebben!

recyclen-1

Recycling

A.J.Huijgen gaat voor een schoner milieu, daardoor doen wij aan alle soorten recycling. U kunt daarom al bij ons terecht met bijvoorbeeld uw puin, groenafval, bouw-sloopafval en huishoudelijk afval. Na het recyclen zorgen wij dat het bij de juiste eindverwerkers komt.

huijgen-transport

Transport

Bij A.J.Huijgen zijn er verschillende soorten van transport. Het transporteren van zand, grond, grind of oud ijzer is voor ons dagelijks werk. Daarnaast beschikken wij over een eigen wagenpark met kiepauto’s, containerauto’s, portaalauto’s en trailers.

op-overslag

Op- en overslag

Op- en overslag houdt in dat goederen van de ene naar de andere bestemming worden overgebracht of overgezet. Bij A.J.Huijgen kan met dit doen in Bunschoten, door middel van een weegbrug, of in Nijkerk, door middel van een loswal.

grondzeven-1

Grondzeven

Heeft u grond nodig? Dan bent u bij A.J.Huijgen op het goede adres. Wij maken diverse soorten grond op maat. Daarbij kunnen wij, op aanvraag van de klant, op locatie komen zeven.

grondwerk

Grondwerk

Bij A.J.Huijgen kunt u terecht voor alle soorten grondwerk, van een kleine uitbouw tot grote bouwputten. Daarnaast beschikken wij over minigravers, rupskranen, mobiele kranen en shovels.

binnenkort

Sloopwerk

Wanneer u iemand zoekt voor sloopwerken, van handsloopwerk tot grote totaal slopen, bent u bij A.J.Huijgen op het juiste adres. Voor het sloopwerk beschikken wij over kranen, sloophamers en vergruizers.

WAT WIJ U BIEDEN

klantgericht-1

KLANTGERICHT

Met welk doel dan ook, A.J.Huijgen heeft altijd oog voor de relatie tussen de klant en onderneming.

service-1

SNELLE SERVICE

Voor ons grote klantenbestand staan wij garant voor een snelle service.

kwaliteit-1

TOP KWALITEIT

Door het werken met goedgekeurde machines biedt A.J.Huijgen de klant altijd kwaliteit.

Vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op de groene button te klikken. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.